Relax


RELAKSIRAJUĆI TRETMANI


Svatko od nas zaslužuje prijeko potreban trenutak opuštanja samo za sebe.

Blagotvorne relaksirajuće masaže upotpunjene toplim biljnim i eteričnim uljima predstavljaju pravu tehniku za postizanje upravo tog jedinstvenog trenutka.

RELAX masaža koristi se u svrhu potpunog odmora i relaksacije.
Masaža se odvija u tihom prostoru sa ugodnim okruženjem te može biti modificirana prema Vašim specifičnim željama. Izbor glazbe prepuštamo Vama kao i razinu ambijentalnog osvijetljenja.
U toku relaksirajuće masaže terpeut djeluje nježnim ili umjerenim dodirom na vaše tijelo, lagano pokretanjem tkiva u cilju potpunog opuštanja.
Mješavina eteričnog ulja kreira se indivdualno za svakog klijenta, ovisno o tegobama, stanju i trenutnim potrebama, u dogovoru sa terapeutom.
Visoko kvalitetna eterična ulja mogu pojačati holističko iskustvo masaže koje omogućuje viši stupanj opuštanja i harmoniziranja energije tijela.

ENERGY masaža je intenzivna i dubinska masaža cijelog tijela.
Mješavina toplih biljnih i eteričnih ulja nanosi se na kožu ritmički ugodnim pokretima i tako djelujući na tijelo, paralelno balansiraju čitavo biće, usklađujući energije uma, emocija i duha.

ANTISTRESS masažom nastojimo otkloniti stanje duboke psihičke i fizičke napetosti u vidu smanjenja stresa i balansiranja emocija.
Antistress masaža opušta mišiće gornjeg dijela tijela, ramena, ruku i dlanova te smanjuje napetost u vratu i mišićima glave i lica.
Preporučuje se osobama koje pate od glavobolja, migrena, napetosti, neuroze, nesanice, probavnih problema i slično.