Hot Stone


HOT STONE


Masaža toplim vulkanskim kamenjem jedinstvena je tehnika masaže, kombinacija zagrijanog bazaltnog kamenja i mirisne podrške eteričnih ulja.

Terapeutska svojstva toplog kamena poznata su već tisućama godina, a u drevnim civilizacijama toplo se kamenje koristilo u obredima, dijagnostici i liječenju bolesti.
Bazaltno kamenje, bogato mineralima željeza i magnezija idealno je za ovu vrstu tretmana zbog svog specifičnog toplinskog kapaciteta koji je vrlo visok te polaganog otpuštanja topline za vrijeme tretmana.

Masaža toplim vulkanskim kamenjem u kombinaciji sa blagodatima eteričnih ulja pruža jedinstven doživljaj. Zagrijani kamen i terapeut postaju jedno sa svrhom da klijentu pruže izuzetno blagotvorno iskustvo. To je vrsta termoterapije koja pospješuje liječenje mnogih tegoba jer se njome otvaraju energetski putevi tijela i omogućuje se duboka manipulacija tkiva.

Ova masaža ima izniman efekt drenaže i detoksikacije, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti, zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja i boli u leđima .
Masaža toplim vulkanskim kamenjem duboko umiruje i opušta te pomaže znatno umanjiti tjeskobu, nesanicu i depresiju.
Rezultat je iznimno opuštajući osjećaj u kojem se sjedinjuju energija zemlje i moć eteričnih ulja, unoseći i notu mistike drevnih civilizacija.

Hot stone masaža predstavlja jedinstvenu povezanost sa prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. To je tretman koji liječi tijelo, um i dušu.